29 Август, 2024 06:28 2 081 1

Григор Димитров срещу нидерландец в следващия кръг на US OPEN

  • григор димитров-
  • съперник-
  • откритото първенство на сащ-
  • тенис-
  • us open

Димитров и Грикспор не са се изправяли досега един срещу друг до сега

Григор Димитров срещу нидерландец в следващия кръг на US OPEN - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Талон Грикспор от Нидерландия ще бъде съперник на Григор Димитров в следващата фаза на Откритото първенство на САЩ по тенис, след като съперникът му във втория кръг Себастиан Баес от Аржентина се отказа при резултат 1:6, 0:2, предаде БНР.

Гриспор поведе в първата част с 5:0, преди Баес да успее да спечели първи гейм, но това бе всичко. Във втори сет нидерландецът поведе набързо с 2:0, като Баес се отказа заради контузия, за да не рискува по-сериозна травма, оставайки на корта. Двамата останаха на корта малко повече от 50 минути, преди срещата да бъде прекратена.

Изненадващо, но Димитров и Грикспор не са се изправяли досега един срещу друг на корта. Нидерландецът е номер 40 в света, като тази година има баланс от 21 победи и 20 загуби. Двамата трябва да играят един срещу друг в петък (30 август).


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стрел☢️к

    1 1 Отговор
    прилепите ги отбелязахме 2019-2021, някой даже още им се придвижват уханските прилепи и плашат другите с тях