30 Август, 2024 19:22 919 6

Вратарят на Национал София, който удари играчи на Левски отнесе наказание от 5 мача

  • вратарят-
  • национал софия-
  • левски-
  • юношите-
  • удари-
  • футбол-
  • наказание

Грозните сцени се разиграха след края на мача при юношите

Вратарят на Национал София, който удари играчи на Левски отнесе наказание от 5 мача  - 1
Снимка: YouTube

Вратарят на Национал София - Стефан Михайлов, който удари двама свои опоненти от Левски след края на срещата от 3-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години, е наказан с лишаване от състезателни права за пет мача, предаде БТА.

Също с пет мача лишаване от право да изпълнява функции е наказан и треньорът на вратарите на Левски - Ивайло Василев.

Домакините от Национал са глобени по други два параграфа - недостатъчна охрана, както и непредоставен видеозапис.

Мачът между Национал София и Левски миналата седмица завърши при резултат 2:1, като "сините" намалиха в края на срещата. След края на двубоя обаче на видеозаписите се вижда как вратарят на домакините удря последователно един, след това още футболисти на Левски. На мястото на инцидента се скупчват още футболисти, длъжностни лица, преди да бъдат разтървани младите футболисти.

Решения на Дисциплинарната комисия от 30.08.2024 г.
Отложени за разглеждане инцидентите в срещата от 3-ти кръг на
Държавното първенство на Елитна юношеска група до 17 години
ФК "Национал" (София) - Левски (София), 3-ти кръг U17

ПО ДОКЛАД - окончателни и не подлежащи на обжалване
За неспазване изискванията за осъществяване на надеждна охрана на футболната среща, на основание чл. 37, ал.1, т. 30 от ДП /2024/2025/, Дисциплинарната комисия (ДК) наказва ФК Национал (София) с имуществена санкция в размер на 250 лева.
За не качен видеозапис на футболната среща в електронната платформа, на основание чл.37, ал.1, т. 23 от ДП /2024/2025/, ДК наказва ФК Национал (гр. София) с имуществена санкция в размер на 125 лева.

ПО ДОКЛАД - подлежащи на обжалване
На основание чл. 22, ал.2, б. Е, колонка 5 от ДП /2024/2025/, ДК наказва Стефан Стефанов Михайлов - състезател на ФК Национал (София) със спиране на състезателни права за 5 срещи.
На основание чл. 34, ал.2, т.6, т. 8, колонка 4 от ДП /2024/2025/, ДК наказва Ивайло Ангелов Василев - пом. треньор на ПФК Левски (София) със забрана за изпълняване на функции за 5 срещи и глоба в размер на 625 лв.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малко са му 5

    5 3 Отговор
    Пратете го да прави спаринг на Тервел, може пък момчето да има дарби за боксьор. Ако няма при мъжете можем да го пратим при жените. Винаги съм се учудвал когато бездарни волове по 100 кг се нахвърлят да бият 50 килограмови таланти. На бас се хващам че на ответния мач, волчето ще го оставят в базата, за да не го набарат левскарите. То и тъй не се знае, дали няма да го прилопат в някоя дискотека ако го срещнат подпийнали. Тоя явно живее в друг свят, някой не му е казал урока че на левскар не се посяга. Направо ми е жал за него. Приключи с футбола, още преди да е започнал.

    Коментиран от #3

  • 2 БФС = Изроди

    7 1 Отговор
    Щом за средни телесни повреди наказанието е 5 срещи, за убийство сигурно ще са 10. Пожелавам някой да изтърпи 10 срещи наказание за действия срещу същото вратарче.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Моето мнение

    2 1 Отговор
    Модератородагодува.
  • 5 Амиго

    0 1 Отговор
    При тези глоби и следващите срещи ще са без охрана....
  • 6 Топчо

    1 2 Отговор
    Ама аз първи си тръгнах нали съм голем мъжкар