12 Септември, 2024 22:05 857 1

Филип Филипов вярва, че Георги Иванов иска да подобри нещата в БФС

  • филип филипов-
  • георги иванов-
  • цска-
  • бфс-
  • футбол

„Жалко е, че в последните два мача на националния отбор на България, ЦСКА нямаше представител", заяви изпълнителният директор

Филип Филипов вярва, че Георги Иванов иска да подобри нещата в БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов заяви пред dsport.bg и Дарик радио, че президентът на БФС Георги Иванов иска да подобри нещата в българския футбол.

„Има промени във футболния съюз. Георги Иванов като президент на федерацията постепенно виждам, че иска да подобри нещата в българския футбол. Както и на нас, така и на него ще му трябва време. Нищо не става от днес за утре във футбола“, коментира Филипов.

„За да има добро развитие било на футболен клуб или на футболна федерация, трябва да има последователност в работата, стратегия, която да се следва и време. Това е рецептата“, добави той.

„Жалко е, че в последните два мача на националния отбор на България, ЦСКА нямаше представител. Не говори добре за представянето на ЦСКА и за представянето на самите футболисти, които са потенциално за националния отбор. Тези футболисти трябва да мислят за представянето в клуба си, за да бъдат в националния отбор. ЦСКА винаги трябва да има представители в националния отбор, защото е най-големият клуб в България“, каза още изпълнителният директор на „червените“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 0 Отговор
    Хахахахаха