14 Септември, 2024 14:12 509 0

Лиъм Купър все още няма работна виза

  • лиъм купър-
  • виза-
  • великобритания-
  • брекзит-
  • цска-
  • трансфер

Британецът премина при "червените" преди дни

Лиъм Купър все още няма работна виза - 1
Снимка: facebook

Най-шумният трансфер, осъществен от ЦСКА София, Лиъм Купър, все още не е картотекиран и може да не вземе участие в следващия мач за първенството на efbet Лига.

Тъй като идва от Великобритания и е шотландец, защитникът се нуждае от виза за работа в страна от Европейския съюз, каквато е България, а Шотландия не е от 31 януари 2020-а като част от Великобритания след “Брекзит”.

Купър ще бъде вписан като петия играч извън ЕС, колкото е максималният лимит. Другите са Сейни Санянг, Марселино Кареасо, Браян Кордоба и Лумбард Делова.

Другите пет нови попълнения на ЦСКА София от паузата за националните отбори са картотекирани - Мика Пинто, Джеймс Ето’о, Илиан Илиев, Зюмюр Бютучи и Аарон Исека.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА