Last news in Fakti

24 Март, 2014 11:35 1 473 0

Роналдо: Играхме срещу 12 души на Барса

  • кристиано роналдо-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • съдия-
  • ундиано майенко

Роналдо все пак изрази увереност, че Реал ще спечели титлата

Роналдо: Играхме срещу 12 души на Барса - 1
Снимка: БТА/ AP

Носителят на „Златната топка” за 2013 година Кристиано Роналдо нападна главния съдия на двубоя между Реал (Мадрид) и Барселона Ундиано Майенко. Каталунците спечелиха с 4:3 насред „Сантяго Бернабеу” и се доближиха само на точка от лидерите във временното класиране Реал и Атлетико (Мадрид).

40-годишният рефер обаче изгони футболиста на „Белия балет” Серхио Рамос, а освен това отсъди и две дузпи в полза на Барселона, втората от които пет минути преди края на редовното време.

„Ундиано Майенко не е подходящ за такива мачове. Играхме срещу 12 души. Винаги е така – сякаш не искат ние да спечелим титлата”, сподели Кристиано Роналдо след двубоя, цитиран от „Goal”.

„Не си търся оправдания, но не искам и да мълча. Този съдия не беше на необходимото ниво, за да ръководи мач от подобен калибър”, сподели още португалецът.

Роналдо все пак изрази увереност, че Реал (Мадрид) ще спечели титлата в Примера дивисион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА