2 Октомври, 2024 06:46 902 0

Луис Енрике призна превъзходството на Арсенал

  • пари сен жермен-
  • псж-
  • арсенал-
  • луис енрике-
  • шампионската лига

Старши треньорът на Пари Сен Жермен говори след загубата на отбора с 0:2

Луис Енрике призна превъзходството на Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Старши треньорът на ПСЖ Луис Енрике, говори след загубата на отбора с 0:2 от тима на Арсенал във втория кръг от основната схема на Шампионската лига. Испанският специалист бе силно критичен към играчите си и определи съперникът като много по-силния отбор в схватката.

“Невъзможно е да постигнем желания резултат, когато губим единоборствата. Защитниците разчитаха успешно атаките ни, докато нашите нападатели не успяха нито веднъж да преодолеят защитата. Арсенал ни превъзхождаше във всяко едно отношение. Трябва да ни оценят в края на сезона. Това е първият ни мач на високо ниво, предстоят и други подобни мачове. Изиграхме гостуване с висока интензивност, но е трудно да се обсъжда футболната тактика, когато противникът се окаже толкова по-силен. Не трябва да повтаряме грешките, направени днес”, каза Енрике.

Наставникът на френските шампиони пое вината върху себе си, като намекна и, че неговите футболисти не са били на обичайното си ниво.

“Не искам да изтъквам никого конкретно, отговорността за поражението е изцяло моя, но и всички играха по-зле от възможностите си. Противникът беше по-силен. ПСЖ се срещна с един от най-добрите отбори в момента”, допълни Енрике.

Това бе първа загуба за парижани в новия формат на турнира. В следващия кръг те ще срещнат нидерландския шампион ПСВ Айндховен, като сблъсъкът е на 22-ри октомври (вторник) от 22:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА