2 Октомври, 2024 17:30 459 0

Войчех Шчесни вече е играч на Барселона

  • войчех шчесни-
  • барселона-
  • футбол

34-годишният вратар подписа договор с Барселона до лятото на 2025-а

Войчех Шчесни вече е играч на Барселона - 1

Войчех Шчесни вече е играч на Барселона. 34-годишният вратар подписа договор с Барселона до лятото на 2025-а като свободен агент, обявиха от клуба. Полякът бе привлечен на пожар заради тежката контузия на титуляра Марк-Андре тер Стеген, който ще бъде извън игра най-малко 8 месеца.

Шчесни обяви края на своята кариера в края на август, но заради офертата на Барселона реши да я възобнови. До края на сезона той ще получи около 3 милиона евро бруто под формата на заплати плюс бонуси.

По време на кариерата си той е играл в топ клубове като Арсенал, Рома и Ювентус, откакто напусна родния си град Варшава на 16-годишна възраст. Общо той има повече от 500 мача в професионалния футбол, 75 от които са в Шампионската лига. С националния отбор на Полша вратарят изигра 84 мача, участвайки в две световни и четири европейски първенства.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА