15 Октомври, 2024 08:38 755 6

Илиан Илиев: Много ни липсва Илийката. Вярваме на Левски, че Кристиан е контузен

  • илиан илиев-
  • футбол-
  • северна ирландия

Северна Ирландия се подмладява, има добро поколение, заяви националният ни селекционер

Илиан Илиев: Много ни липсва Илийката. Вярваме на Левски, че Кристиан е контузен - 1
Снимка: YouTube

Националният селекционер Илиан Илиев даде пресконференция преди мача в Белфаст, където днес "лъвовете" излизат срещу състава на Северна Ирландия в среща от футболния турнир Лига на нациите. Варненският специалист сподели вижданията си преди важния мач, цитиран от БНР.

"Северна Ирландия е отбор, който се подмладява. Процесите им вървят добре, имат добро поколение, имат скорост, трябва да отговорим на това предизвикателство. Групата ни е много завързана, за да броим точките. Една загуба може да те свали, а победа да те изстреля на челото. Близо сме в класирането, това е важен мач. Най-важното е отборът да придобие някакво самочувствие и стил, половината от тези равни мачове ако бяхме победили, а другите - загубили, щях да съм повече доволен. Тези равенства не ни дават задоволство, нужни са ни победи.

Като правехме групата знаехме, че може да се случат тези липси, повикахме допълнително момче. Липсва ни много Илийката, бяхме направили една основа, имаме идея как да излезем. Трябва да отговорим на агресията на Северна Ирландия, да свалим топката, не може непрекъснато да се отбраняваме. Фактът е, че от медицинския щаб на Левски казаха, че Кристиан Димитров е контузен и трябва да вярваме. Знаем стила на Северна Ирландия, трябва да отговорим, но и трябва да се опитаме да задържим топката. Мачът започва 0:0, после не знаем какво ще се случи. Нямаме мач с паркиран автобус, това е мач, в който всичко може да се случи. Дано утре не сме на "Титаник", каза Илиан Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    1 1 Отговор
    Успех✌

    Коментиран от #2

  • 2 Мичмана

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Град Козлодуй":

    След Бойко 0:0 срещу Люксембург като домакин, и загуба с един гол ще се счита за безспорен успех и трябва да почват всенародни празненства по улиците на Варна и Пловдив с викове и скачане на покривите на колите в центъра
  • 3 НИК

    4 1 Отговор
    "Фактът е, че от медицинския щаб на Левски казаха, че Кристиан Димитров е контузен и трябва да вярваме."
    Факт е, че от медицинския щаб на Левски със сигурност лъжат и може да се хванем на бас, че в Събота въпросния играч ще е на линия за мача с ЦСКА, като чудодейно се е излекувал от контузията. Факт е, и че другия играч на Левски Алекс Петков нарочно по указания от щаба на Левски си изкара жълт картон в мача с Люксембург за да може да не играе в Ирландия и съответно да е на линия за мача с ЦСКА. Така, че тези приказки на друг ги разправяйте. ЗНАЕМ ВИ КАКВИ СТЕ!!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "НИК":

    Нещо си се побъркал момче цска ФАЛИРА преди 8 години!

    Коментиран от #6

  • 5 Бибитко от Банкя

    0 1 Отговор
    Мишоците излизат тази вечер срещу Северна Ирландия, за да паднат минимум с 2:0!
  • 6 НИК

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Може да е фалирал преди 8 г., но в търговския регистър пише друго. Има такъв клуб и такова дружество, така, че с тази ваша мантра служеща за извинение след поредната тупалка моля да престанете всички т.н. "Левскари".
    Защо, като е фалирал ЦСКА ще ходите в Събота на мача всички и ще пълните стадиона, а не идете 300 човека, като на мача с тирето в БИСТРИЦА. Ако случайно вземете да биете, кой ще сте били в статистиката, ЦСКА или някой извънземен???