Last news in Fakti

4 Април, 2014 16:32 1 625 1

Добри новини! Шумахер се връща в съзнание на моменти

  • михаел шумахер-
  • формула 1-
  • съзнание-
  • пилот-
  • сабине кем-
  • пробуждане-
  • кома

Шумахер продължава да не може да диша самостоятелно и е обдишван с апарат

Добри новини! Шумахер се връща в съзнание на моменти - 1
Снимка: БТА/ AP

Седемкратният световен шампион от Формула 1 Михаел Шумахер показва „моменти на съзнание и пробуждане“ след месеци в кома, съобщи неговият мениджър Сабине Кем, цитирана от „Индипендънт“.

Бившият пилот претърпя тежък инцидент в края на миналата година във френските Алпи след ски спускане. Оттогава медиците в Гренобъл се борят за неговия живот.
„Михаел прави прогрес, показвайки моменти на съзнание и пробуждане. Ние сме край него по време на тази битка, заедно с неговия екип в болницата в Гренобъл, и оставаме уверени“, заяви Сабине Кем.

„Благодарим на всички за добрите ви пожелания. В същото време бих искала да помоля за разбиране, че не възнамеряваме да дадем информация в детайли за състоянието на Шумахер. Това е необходимо, за да защитим личния живот на него и негово семейство, както и да осигурим пълно спокойствие на медицинския екип“, сподели Кем.

Откакто Шумахер постъпи в болницата в Гренобъл в края на миналата година, в медийното пространство бяха направени много малко официални изявления, за сметка на много спекулации. Последната от тях бе, че съпругата на Шумахер Корина ще похарчи 12 милиона евро за изграждането на собствени медицински център в дома им в Швейцария, специално предназначен за нуждите на бившия пилот. Сабине Кем категорично отрече тази информация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 1 Отговор
    А дано...