18 Април, 2014 16:22 913 0

Ясни са номинираните за Играч на годината в Англия

  • англия-
  • футболисти-
  • класация

Ливърпул с най-много номинирани

Ясни са номинираните за Играч на годината в Англия - 1
Снимка: БТА/AP

Асоциацията на   професионланите футболисти в Англия обяви номинациите си за Играч на годината и Млад играч на годината.

Във всяка категория са номинирани по 6 имена на футболисти, подвизаващи във Висшата лига. Победителите ще бъдат обявени на специална церемония в Лондон, която ще се проведе на 27-ми април. С най-много свои представители сред номинираните може да се похвали водачът в класирането на английския шампионат Ливърпул. В категорията за Играч на годината това са Стивън Джерард, Даниел Стъридж и Лус Суарес. Конкуренция ще им правят Еден Азар от Челси, Яя Туре от Манчестър Сити и Адам Лалана от Саутхемптън.

Ливърпул има двама представители сред номинираните за Млад играч на годината. Това са Рахим Стърлинг и отново Даниел Стъридж. Техни конкуренти в категорията са Еден Азар от Челси, Рос  Баркли от Евертън, Люк Шоу от Саутхемптън и Аарън Рамзи от Арсенал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА