Last news in Fakti

13 Май, 2014 10:29 5 278 1

Топ 10 на най-добрите левичари във футбола

  • левичари-
  • ляв крак-
  • футбол-
  • играчи

Ето кои са най-добрите футболисти, използващи левия си крак

Топ 10 на най-добрите левичари във футбола - 1
Снимка: БТА/АР
10. Месут Йозил - Арсенал
 
Въпреки че Месут Йозил не се намира в най-добрата си форма в момента, всеки знае, че немският национал притежава невероятни качества, като левият му крак е опасност за всяка защита.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Хуан Мата - Манчестър Юнайтед

Само с няколко мача зад гърба си с фланелката на Манчестър Юнайтед, Мата определено вече направи впечатление. Играч, който ще се превърне в задвижващия двигател на нападението на "червените дяволи".

8. Давид Силва - Манчестър Сити

Давид Силва е най-постоянният футболист на Манчестър Сити и е с основен принос за успехите на "гражданите". Головете и асистенциите му помогнаха на Сити да триумфира във Висшата лига.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Антоан Гризман - Реал Сосиедад

Младият талант на Реал Сосиедад се намира в невероятна форма през този сезон и привлича вниманието на големите клубове от цяла Европа. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Давид Алаба - Байерн Мюнхен

Определено един от най-прогресиращите футболисти в съвременния футбол. Защитникът на Байерн Мюнхен е несменяем титуляр в стратегията на Пеп Гуардиола и на 21 години е спечелил почти всичко на клубно ниво.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Очаквайте продължението на класацията!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джак Бауер

    0 0 Отговор
    Хуан Мата - най-великия "задвижващия двигател" на нападението на "червените дяволи"