Last news in Fakti

15 Май, 2014 11:00 3 609 0

Топ 10 на най-добрите левичари във футбола (част II)

  • левичари-
  • ляв крак-
  • играчи-
  • футбол

Ето кои са най-добрите футболисти, използващи левия си крак

Топ 10 на най-добрите левичари във футбола (част II) - 1
Снимка: БТА/АР
5. Робин ван Перси - Манчестър Юнайтед
 
Един от най-ефективните нападатели в Световния футбол в днешно време. Перси блестеше с фланелката на Арсенал дълги години, а в момента го прави с екипа на Манчестър Юнайтед. Холандецът определено трябва да е един от играчите, които ще възроди "червените дяволи".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Ариен Робен - Байерн Мюнхен

Холандецът е известен на цялото футболно общество с левия си крак. Всички защитници са наясно с известния "финт" на Робен, но рядко успяват да го спрат. Холандецът бе с огромна роля в спечелването на немското първенство от страна на Байерн.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Даниел Стъридж - Ливърпул

В момента няма английски нападател, който да се намира в по-добра форма от Даниел Стъридж. Двойката Стъридж - Суарес бе истинско страшилище за защитниците на опонентите на "мърсисайдци" през този сезон.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Гарет Бейл - Реал Мадрид

Гарет Бейл определено започна да се превръща в звездата, която феновете на мадридчани очакват той да бъде. Напрежението върху уелсецът е огромно, заради голямата сума, която Реал плати за него, но Бейл определено оправдава очакванията.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Лионел Меси - Барселона

Кой друг ако не Лионел Меси окупира първата позиция в класирането. Аржентинецът определено е сред най-добрите играчи, които играта е виждала. Меси вече е записал името си със "златни букви" в историята на Барселона, а го очакват още доста години славна кариера.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА