Last news in Fakti

20 Май, 2014 19:30 1 182 0

Левски пуска юбилейния албум

  • левски-
  • юбилейния албум-
  • 100-годишнина

За 100-годишния си юбилей, отборът на Левски предлага на своите привърженици вълнуваща разходка през годините, увековечена от фотографските находки на знайни и незнайни автори.

Юбилеен албум "100 години Левски ще бъде пуснат в продажба в магазина „Ултра Блу” на ул. „Тодорини кукли” №47.

"Един отбор, започнал своя път в зората на миналия век, когато изпълнената с надежда и дръзновение България търсеше достойното си място в общността на свободните народи. През годините Левски заслужи изобилие от спортна слава, но най-важната му мисия бе да носи с гордост и достолепие името на Апостола. И той успя - въпреки несгодите, независимо от предизвикателствата, напук на провокациите и униженията. Това е нашата най-голяма победа, най-ценния ни трофей и най-важната титла! Затова нека заедно се потопим в своеобразното фото-приключение и чрез него усетим пулса на синята история. Да си спомним за любими герои, незабравими събития, велики триумфи и още кървящи в сърцата ни трагедии. Нека оценим значението на вековния юбилей, без да го ангажираме с проблемите и низостите на днешния ден!", пишат от Левски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА