Last news in Fakti

23 Май, 2014 10:21 706 1

Лацио кацна в София, време е за празник

  • лацио-
  • левски-
  • юбилей-
  • еди рея

За нас е чест, че сме поканени на този празник, сподели треньорът на Лацио Рея

Лацио кацна в София, време е за празник - 1
Снимка: Levski.bg

Лацио вече е в София по покана на Левски. Италианският гранд кацна с чартърен полет от Рим малко преди полунощ на 22 май. Както беше по предварителен план италианците ще използват на софийска територия автобуса на „сините” ултраси.

На аерогарата ги посрещнаха както запалянковци на Левски, така и българи, които симпатизират на „римските орли”. С наставника Еди Рея в София има и сериозни фигури като аржентинеца Ледесма, румънския национал Раду, младата надежда Кейта и други.

„За нас е чест, че сме поканени на този празник. Да станеш на 100 години е нещо голямо. Доколкото знаем, това е празник не само за Левски, а и за много хора в държавата. Очаквам, да се получи резултатен мач, примерно 4:4 или 5:5”, заяви Рея, цитиран от сайта на Левски.

Тази вечер от 21:45 часа Левски и Лацио ще изиграят приятелски мач, който е кулминацията на честванията по повод 100-годишния юбилей на „сините”. Очаква се Националния стадион „Васил Левски” да бъде препълнен, а организаторите обещаха много изненади, хореография, заря и незабравими моменти на феновете.

Преди двубоя пък ще бъдат наградени спортисти на Левски. Поради тази причина организаторите на събитието помолиха феновете да влязат най-късно в 19:30 на стадиона. От 14:00 часа пък пред Националния стадион ще има хепънинг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор
    Цесекар съм, но с удоволствие ще изгледам мача. Очаквам да се получи шоу, успех на "Левски" и честита годишнина