Last news in Fakti

20 Юни, 2014 17:38 4 419 2

Вълна от бъзици заля английския национален отбор

  • англия-
  • шеги-
  • суарес

Местните медии се скъсаха да подиграват своите национали

Вълна от бъзици заля английския национален отбор - 1
Снимки: Туитър

Англия загуби вчерашния си мач срещу Уругвай с 2:1 и вече на 90% отпада от Световното първенство в Бразилия.

Това вероятно е подтиснало доста англичани, но в местните медии предизвика  вълна от закачки и шеги с английските футболисти. Някои вестници показват Луис Суарес като истински Супермен и унищожител на надеждите на английския треньор Рой Ходжсън. Други се шегуват със Стивън Джерард, който изигра ужасяващо слаб мач. Феновете също изработиха серия от кулажи, които публикуват в социалните медии, шегувайки се със своите любимци.

За да се класира Англия на осминафиналите на Мондиала, Италия ще трябва да победи последователно Коста Рика и Уругвай. Марио Балотели се включи във вълната от шеги с пост в Туитър, в който казва: „Ако победим Коста Рика ще искам целувка, очевидно по бузата, от английската кралица.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 S Doichinov

    0 0 Отговор
    Ще победят Йоста Рика ама друг път:-)
  • 2 S Doichinov

    0 0 Отговор
    Коста Рика