Last news in Fakti

11 Юли, 2014 14:18 4 845 2

iPhone 6 стартира с партида от 68 млн. бройки

  • apple-
  • iphone 6

В Apple явно са твърдо убедени в успеха на шестото поколение на смартфона си. Анализ на веригата от доставки на компоненти за iPhone 6 сочи, че първата партида ще бъде рекордно голяма. В деня на пазарния дебют на устройството магазините ще бъдат заредени с 68 000 000 апарата или двойно повече, отколкото при старта на продажбите на "петицата".

Последните слухове около iPhone 6 гласят, че смартфонът ще има нова система за тактилна реакция. Нейното линейно вибрационно моторче ще може да възпроизвежда различни видове вибрации в зависимост от задействаните функции и зоните, в които се натиска екранът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 krufx

    2 0 Отговор
    за едни печалба за други брадва
  • 2 Andrey Kubarelov

    1 0 Отговор
    смотан телефон на неоправдано висока цена