Last news in Fakti

12 Септември, 2014 12:28 5 030 2

Глобално обновяване за Viber

  • viber-
  • 5.0
Един от най-популярните месинджъри напоследък Viber получи вчера глобално обновяване до версия 5.0, а наред с това и нови възможности. Главните от тях са свързани с видеоразговорите. Сега, приложението Viber спокойно може да конкурира лидерът до момента Skype.
 
Експертите веднага изтъкнаха предимствата на Viber като наблегнаха на факти като по-добра телефония, липса на рекламни банери (засега). Сред нововъведенията е и възможността за добавяне на приятели чрез QR-code, изменение на дизайна и галерия с фонови рисунки.
 
Новата версия на Viber, носеща обозначението 5.0 е достъпна за ползвателите на устройства, работещи с операционни системи iOS и Android. От компанията обещават собствениците на Windows Phone да получат същите добавки съвсем скоро.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Бай

    1 0 Отговор
    Има го и за компютър. Даже може докато говориш да си прехвърлиш разговора на другото устройство.
  • 2 Мони НСА

    0 0 Отговор
    номер 1