4 Ноември, 2014 13:05 2 575 0

360-градусова екшън камера от Kodak

  • kodak-
  • pixpro sp360

 

Kodak започна продажбите на своята нова екшън камера PixPro SP360. Интересното при това устройство е, че позволява снимане на Full HD видео на 360 градуса. За целта специален 16-мегапикселов сензор е разположен в купол. Устройството може да прави и 10-мегапикселови снимки със скорост 10 кадъра в секунда. Видеото пък се снима с 30 кадъра в секунда.
Kodak PixPro SP360 е удароустойчива, като също така е добре защитена от влага кал и прах. Може да работи при температури до минус 10 градуса по Целзий, като пълния температурен диапазон не е оказан от производителя. Управлението може да става и дистанционно, с помощта на iOS- и Android-смартфони.
 
Теглото на новата екшън камера е 103 грама, а цената и без аксесоари е $350. Очаква се именно PixPro SP360 да се превърне в основен конкурент на камерите GoPro.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА