Last news in Fakti

5 Ноември, 2014 08:55 8 245 3

Катафалка за мотоциклетисти

  • катафалка-
  • harley-davidson
Няколко погребални бюра в САЩ вече предлагат услуга, включваща транспортирането на покойника с оригинална катафалка, създадена на базата на мотоциклет Harley-Davidson. Идеята е на собственика на три погребални кантори Майкъл Терч, който измисля и поръчва оригиналните катафалки. Те представляват своеобразно ремарке, което е теглено от къстъм трайк Harley-Davidson.
Мотокатафалките стават готови преди три седмици и оттогава до днес вече два пъти са били предпочетени от клиенти. В единия от случаите покойникът е жена, която приживе не е имала нищо общо с мотоциклетите, но близките и решили да я изпратят в последния и път по оригинален начин. Вторият покойник е бил мотоциклетен механик.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Цецо

    0 0 Отговор
    Голяма гавра
  • 2 Страшна идея

    0 0 Отговор
    Може да се преработи в каравана ...
  • 3 пипалот

    0 0 Отговор
    остава сега и за камионджии,летци,танкисти трактористи има какво да се иска още