12 Януари, 2016 12:46 2 282 0

Hybrid Utility Vehicle от Kia

  • kia-
  • hybrid utility vehicle
Hybrid Utility Vehicle от Kia - 1

След като, на протичащото в момента автомобилно изложение в Детройт, марката Kia демонстрира най-големия всъдеход в гамата си, от корейската марка разпространиха тийзер-снимка и начална информация за една концепция, впечатляваща с иновативен задвижващ тракт. Името и е Niro.

Това е нов хибриден кросоувър Hybrid Utility Vehicle (HUV) на корейската марка Kia, който ще осъществи световната си премиера по време на международния автосалон в Чикаго през февруари 2016-а. Концепцията има за цел да демонстрира развитието на марката по отношение на разработването на автомобили с атрактивен дизайн и модерен стайлинг в комбинация от съвременни екологични технологии и следващо поколение двигатели.

Изцяло новият Niro е първият модел на Kia, базиран на новата еко платформа на марката, като целта при проектирането му е да се постигне ниво на вредни емисии СО2 под 90 г/км, благодарение на иновационния downsized хибриден двигател. Niro е разработен в дизайнерските студиа на марката в Калифорния, Америка и Намянг, Корея, като моделът инкорпорира практичността и визията на компактен SUV в съчетание с оптимална аеродинамика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА