Last news in Fakti

16 Март, 2016 17:37 1 899 0

Обсъждат сигурността на дигиталните разплащания по време на Security Expo 2016

  • иец-
  • security expo-
  • изложение-
  • сигурност-
  • дискусия
Обсъждат сигурността на дигиталните разплащания по време на Security Expo 2016 - 1

Новите технологии променят секюрити сектора, те променят дори начините на плащане и на боравене с парите, коментира Филип Мутафис от Българската асоциация на софтуерните компании. Как най-сигурно да работите с парите на Вашите клиенти онлайн? Ще научите на 17 март от водещите компании на българския и международните пазари, ще споделите проблемите на големия, средния и малкия бизнес – само на конференцията SECURITY IN DIGITAL PAYMENTS. Тя ще се проведе по време на единственото изложение у нас за сигурност и безопасност SECURITY EXPO от 16 до 19 март в Интер Експо Център.

Нови технологии за по-бързи и сигурни разплащания ще представи Георги Маринов, изпълнителен директор на българския доставчик на платежни услуги ePay. 15 години фирмата се специализира в изграждането на платежни системи, електронна търговия и сигурност на предаването на информация през интернет. Какво е бъдещето на безкасовите плащания, какви са възможностите за развитие ще разкажат от Борика - Банксервиз. Внедряването на пазара на национална картова схема и изцяло българска карта за разплащания ще бъде едно от основните предизвикателства през следващите години.

За пръв път Интер Експо Център ще срещне и двете страни - доставчици на услуги за онлайн разплащания и бизнес потребители на онлайн услуги. Петър Ванчев от Българската асоциация за електронна търговия и собственик на store.bg ще сподели какви са трудностите и проблемите на разплащателните системи, които се използват към момента. Млада стартираща компания като TICKEY ще разкажe защо са избрали конкретна компания за своите онлайн разплащания и ще представи как следят за сигурността на плащанията чрез тяхната платформа.

В дигиталната ера всеки бизнес е мобилен. „Разплащане чрез мобилни приложения - удобство или риск за нашите финанси? Предизвикателства пред сигурността на личните данни в мобилните устройства“ ще бъде темата на Радослав Гайдарски и Веселин Борисов от Imperia Mobile.

Дигиталните технологии са бъдещето и сигурността, която предлагат ще бъде един от основните въпроси, които ще движат бизнеса през следващите 1000 години.

Пълната програма на изложението може да видите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА