Last news in Fakti

2 Май, 2016 09:00 4 387 2

Самоделен летящ мотоциклет

  • ховърбайк-
  • летящ мотоциклет
Самоделен летящ мотоциклет - 1

Британският инженер Колин Фърз пусна едно интересно видео, в което е заснет неговия, самоделно направен, летящ мотоциклет. Т.нар. ховербайк Колин прави в своя гараж и при първия опит успява да прелети едва няколко метра, при това на височина от под метър над земята.

Въпреки, че вече има и доста по-съвършени подобни проекти, изделието на Колин явно се харесва от широката публика. Само няколко дни след като той публикува видеото в интернет пространството, то събра над милион гледания. Вижте го.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофата

    2 0 Отговор
    С това чудо можеш да си отрежеш някой крайник само за един миг!
  • 2 гост

    2 0 Отговор
    Това което му трябва е система от сензори и радари за стабилизиране на полета, които да не позволяват люшкане, а плавно движение. Само че както каза той това ще добави килограми, които той не може да си позволи. Интересна идея, отдавна се работи над това, но все още няма действащ прототип, който да е напълно годен за ползване, а и разхода вероятно ще е огромен с тези двигатели. Трябва да може да се вдига на високо без да е нестаблиен както са дроновете, тогава ще е използваем и дори едно състезание с такива машинки би било много впчатляващо.