Last news in Fakti

27 Юли, 2016 12:52 2 817 2

Куфар и ел. скутер в едно

  • куфар-
  • ел. скутер
Куфар и ел. скутер в едно - 1
Куфарите на колела вече са свръхпопулярни при пътувания. Те са особено удобни за големите летища, където разстоянията са огромни. Какво ще кажете обаче ако можете да се качите върху куфара си и той да ви предвижва между терминалите? Един такъв проект успешно набира средства на платформата Indiegogo.Куфар и ел. скутер в едно

Нарича се Modobag и може да преодолее разстояние от 9.65 километра с едно зареждане. Максималната му скорост е 13 км/ч., а управлението му се осъществява чрез ръкохватката за теглене. Предвижвате се три пъти по-бързо. Вграденият акумулатор в куфара пък може да се използва и за зареждане на различни мобилни устройства. При предварителна поръчка иновацията струва $995. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кира Шувалова

    0 2 Отговор
  • 2 Ивайло

    5 0 Отговор
    Това мобилно, онова да ходи вместо теб и така хората се омулузиха и обездвижиха и после се чудиме що масово има хора с наднормено тегло и хора по над 200 кила!!! Движение му е майката, тялото е създадено, за да се движи, не да седи и да вегетира!!! До кенефа ако може да идат, ама да не ходят!!! Здрави, прави хора, не са инвалиди!!! Питайте някой в инвалидна количка дали му е много кеф да се вози, без да ходи!!!