13 Септември, 2016 18:11 2 873 1

Умен тостер "рисува" по филиите

  • toasteroid-
  • тостер
Умен тостер "рисува" по филиите - 1

С Toasteroid закуската трудно може да бъде скучна. Умният домашен помощник не само се включва и изключва през телефона. С помощта на приложение по филийките буквално могат да се "пирографират" послания, картинки, емотикони и дори полезна информация като температурата навън.

Умен тостер "рисува" по филиите

Сдвояването на тостера и смартфона става през Bluetooth 4.0. Собственикът може да избира от колекция с картинки или сам да нарисува и напише нещо.

Умен тостер "рисува" по филиите

Базовата версия на Toasteroid за две филийки, но с опция за рисуване само върху едната, може да се поръча от Kickstarter срещу $59. Модификацията с два "пирографиращи" слота струва $85.

Умен тостер "рисува" по филиите

Умен тостер "рисува" по филиите

Умен тостер "рисува" по филиите



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Чаво

    1 0 Отговор
    Интересно е, но когато съм прегладнял, няма да ми е до рисунки върху филиите, пък и без това отгоре като ги намажа с лютеница или масло, няма да се вижда нищо от рисунката!