21 Ноември, 2016 14:22 4 695 3

Нов вид дъска за гладене

  • дъска за гладене-
  • flippr
Нов вид дъска за гладене - 1
Странно е, но за последните 30 - 35 години, дъските за гладене не търпят кой знае какви подобрения и иновации. Новата дъска за гладене Flippr внася леко разнообразие в този вид продукти.Нов вид дъска за гладене

Тя може да се върти на 360 градуса. Гладенето на панталони също е улеснено със специален държател. Дъската разполага и с още куп, нестандартни за подобни изделия, екстри, които ви предлагаме да видите във видеото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    А като завърти ризата и тя се пристисне между основата и дъската какво става там на това място? Май не го дават в клипчето, ако е дъска с едностранно захващане там където е ставата за завъртане съм съгласен, инак не съм.
  • 2 кроко

    0 0 Отговор
    Кошничката тза ютията не трябва да се накланя с плота, че може да се изръси. Иначе ми харесва идеята. Даже трябва нещо и за ръкавите на ризите да измислят, че на мен именно те ми отнемат много време и ми се струват бая трудни за гладене.
  • 3 Тарикат

    0 0 Отговор
    Абсолютна недомислица на цената на един добър хладилник...