Last news in Fakti

13 Декември, 2016 17:37 14 720 1

Умни стелки топлят краката през зимата

  • +t-
  • +winter-
  • стелки
Умни стелки топлят краката през зимата - 1

Стелките с нагреватели не са нова идея, но инженерите на швейцарския стартап +t са я доразвили до равнището на най-съвременните технологии. Работата на техните подгряващи подложки за обувки, дебели едва 2 мм, се управлява със смартфон с Android и iOS.

Умни стелки топлят краката през зимата

+Winter могат да се използват както с ежедневни патъци, така и с обувки за ски и сноуборд, кънки за лед, гумени ботуши и т.н. В зависимост от температурата на подгряване (максималната е 45 градуса) вграденият акумулатор издържа до 5 часа.

Умни стелки топлят краката през зимата

Умните стелки топлят само по време на движение. Вградените акселерометри отчитат кога ползвателят стои на едно място и изключват нагревателите за пестене на енергия.

Умни стелки топлят краката през зимата

Зарядът на батерията може да се следи на екрана на смартфона, с който стелките се сдвояват през Bluetooth 4.0. Зареждането също става безжично.

Умни стелки топлят краката през зимата

В комплекта с цена 99 швейцарски франка влиза едно зарядно. За второ трябва да се доплатят още 20 франка, а то няма да бъде излишно, тъй като за зареждането на едната стелка са нужни поне 3 часа.

Умни стелки топлят краката през зимата


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.