30 Март, 2017 04:00 1 494 1

Роботи ще носят пиците на Dominos в Европа

Преди само няколко месеца боговета на пицата - Dominos, завършиха първата си доставка с робот. Той е разработен от компанията Starship Technologies, като поръчката бе изпълнена по улиците на Лондон. Обсегът им е 3.2 километра и могат да се придвижват със скорост от 16 км/ч, но средно се движат с пешеходните 6 км/ч.

Сега роботичните доставки ще се разрастнат, като това включва отбрани локации в Германия и Холандия и обсег от 1.6 километра от тяхното местоположение. Изпълнителният директор на компанията Дон Мейдж споделя, че роботите перфектно ще допълнят флотилията им за доставка, за да може най-пресните и топли пици да достигат до клиентите в постоянно развиващия се пазар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гостенче

    3 0 Отговор
    В отбрани региони, защото знаят, че това пуснат ли го тук (на пример), ще изчезне точно на първите 500м. и повече няма да го видят никога.