Last news in Fakti

30 Май, 2017 12:21 5 395 1

Яке с климатик (ВИДЕО)

Яке с климатик (ВИДЕО) - 1

Стартапът Falyon Wearable Tech представи втора версия на якето на Мак Флай от филма "Завръщане в бъдещето". Изделието е наречено SDJ-02 и се явява усъвършенстване версия на представеното през 2015-а SDJ-01.

Яке с климатик (ВИДЕО)

Якето е снабдено с три нагревателни елемента, един от които е разположен на гърба, а другите два - отпред. В областта на джобовете има принудителна вентилация, която служи за подобряване на циркулацията на въздух.

Яке с климатик (ВИДЕО)

Автономният режим на якето се поддържа от акумулаторна батерия с капацитет 6000 мАч, снабдена с USB и даваща възможност от нея да се зареждат различни мобилни устройства. Вентилационната система дава възможност, както за охлаждане, така и за загряване, когато нагревателите са включени. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.