Last news in Fakti

1 Юни, 2017 13:46 12 858 4

Ето как ще изглежда iPhone 8

Ето как ще изглежда iPhone 8 - 1

Регулярно изтичащата информация за предстоящия "ябълков" смартфон дават доста храна на анализаторите и някои от тях вече имат яснота за това как ще изглежда новия iPhone 8.

Един от известните "вътрешни хора" или информатори по темата е латвиецът Бенджамин Гаскин, който в случая е събрал всички достоверни данни за новия iPhone 8 и на тази база е направил рендър на модела.

Той сравнява "осмицата" с най-близките конкуренти, които са на пазара в момента, а именно с Apple iPhone 7 и 7 Plus, а така също и със Samsung Galaxy S8 и S8+.

При сравнение на габаритите на iPhone 8 с тези на iPhone 7 и 7 Plus, се вижда, че иновацията заема място точно между двата настоящи флагмана на Apple.Ето как ще изглежда iPhone 8
Що се отнася до конкурентите от Samsung, то "ябълковата осмица" също се намества между двата корейски флагмана, но S8 е по-висок. Доста от специалистите в бранша смятат рендърите за достатъчно информативни и верни.Ето как ще изглежда iPhone 8


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    6 14 Отговор
    Хахахаха самсунг...

    Коментиран от #2

  • 2 Облъчен

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Shmeker":

    Хахаха повече от половината ти i phone е самсунг
  • 3 Vasik Atanasova

    8 5 Отговор
    ПОКАЖЕТЕ КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДА АУДИ А8 ИЛИ S8
  • 4 шшш

    5 0 Отговор
    ЛАТВИЕЦ Бенджамин Гаскин, ТОЛКОВА латвиец,колкото Абрамочвич руснак..