2 Юни, 2017 04:00 10 032 3

Пръст в двигателя - какво се случва?

Пръст в двигателя - какво се случва? - 1

Миналата седмица видяхме един интересен тест, в който показаха нагледно, какво се случва с двигателя,след като в резервоара попадне захар. Този път обаче, ще видим още едно нещо, което интересува много от нас - какво става с двигателя, когато в него попадне пръст. Както много ще предположат, изхода от ситуацията е фатален. Подобно нещо е възможно да се случи в дългосрочен план и от поставянето на некачествени спортни филтри, за които е нужно премахването на оригиналната кутия и други подобни доработки върху всмукателната част.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баровеца

    9 3 Отговор
    Ха ха! Спомням си на първата ми кола Лада ВАЗ 21011,като свалих резервара да го почистя профилактично изкарах отвътре нещо което помислих че е пясък,но след доста чудене с автомонтьор се оказа според нас захар,но явно менте,защото не се беше разтворила!Логично е част от нея да се е разтворила,но въпреки всичко двигателят работеше доста добре за годините си !!!
  • 2 Гост 1

    18 0 Отговор
    Следващия път очаквайте:Какво ще се случи с двигателя,ако в него "случайно"попаднат камъни....;-)
  • 3 изненада

    15 0 Отговор
    И накрая най-изненадващата статия ще бъде "Какво ще се случи с двигателя, ако случайно в него попадне гориво".