15 Юни, 2017 15:12 3 271 1

Електронен спинър със светодиоди

  • 8mode-
  • фиджет спинър-
  • спинър
Електронен спинър със светодиоди - 1

Американска компания реши да се възползва от популярността на фиджет спинърите и пусна високотехнологичен модел, който може да "изписва" информация в реално време. 8Mode има стоманен или керамичен лагер и корпус от висококачествени материали, в който са разположени светодиоди и батерии.

Електронен спинър със светодиоди

С натискането на бутон се избира един от осемте работни режима на "екрана", който се образува при завъртане. Осемте светодиода могат да изписват скоростта на въртене, броя на оборотите, продължителността, игри с въпроси, светлинни ефекти или свободен текст.

Електронен спинър със светодиоди

Двете стандартни батерии тип 3032 осигуряват непрекъсната работа в продължение на 10-15 часа. Дори да се изтощят обаче, 8Mode може да се използва като обикновен спинър.

Високотехнологичната врътка може да се поръча от Kickstarter срещу $25 (€22). Първите доставки са планирани за октомври.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Така се раждат идеите.