Last news in Fakti

22 Юли, 2017 17:33 1 326 1

Air France пуска нова компания - Joon

Air France пуска нова компания - Joon - 1

Френският авио гигант ще пусне нова компания за младите през септември. Тя ще носи името Joon и ще бъде насочена предимно към клиентите на компанията на възраст между 18 и 35 години, които по света носят определението "милениали" - хората, които са на "ти" с технологиите и са родени в края на 20-ти или началото на 21-ви век.

Персоналът на компанията няма да бъде строго облечен в униформи, а ще бъде изцяло повлиян от лайфстайла на младите, като това означава те да използват и любимите им марки. Вицепрезидентът на компанията споделя, че това автентично и дигитално поколение много ги вдъхновява.

Новосъздадената компания ще разчита на самолети Airbus от моделите A320, A340 и А350, като тя няма да бъде "лоу-кост" компания. Първите полети ще са в Европа, като естествено ще са насочени особено към Париж, като след това се очакват и презокеански, но повече ще знаем след представянето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кучета и котки може, а прасета не може

    6 1 Отговор
    А ако някой младеж на 60 иска да лети с тази компания, ще му откажат ли ?