Last news in Fakti

24 Септември, 2017 15:37 7 188 2

Заваряване на тръби с течащ газ?

Виждали сме естремни работи, но това определено ни респектира. Всички знаем до какво води съчетанието на газ и пламък, но тук нещата са под контрол или поне така изглежда. Заваряването е процес, който изисква определени умения и обикновено се случва в контролирана среда. Тази контролирана среда не включва газопровод, по който наистина тече газ, но работата на този заварчик изглежда прекалено спокойно и бива завършена за близо минута.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаха

    7 7 Отговор
    Нито видях течен газ нито пък дори газ под налягане.Този клип е някаква тъпотия. Ако там имаше течна газ тя ще тече и ще се запалва чак след изпаряване , а ако не е течна но е под налягане пламъците щяха да са като от газова горелка. Това повече прилича на тръба с течно гориво но не е бензин по скоро нафта или масло.
  • 2 Бесен Язовец

    13 0 Отговор
    Това е газова тръба газа е спрян но има малко изпарения които се възпламеняват при нагряване.