Last news in Fakti

9 Октомври, 2017 12:42 3 301 4

Ева Лонгория подпира 12-тонен камион

  • газон-next-
  • биенале-
  • венеция

Камионът Газон-Next, който бута "отчаяната съпруга" е част от експозицията на Австрийския павилион на едно от най-големите изложения за съвременно изкуство - Венецианското биенале.

Инженерите от Горковския автомобилен завод проектират творбата, която е идея на известния австрийски художник Ървин Вурма. Така камионът е превърнат в наблюдателна кула.Превозното средство е монтирано вертикално, а към дъното му е прикрепена стълба, по която посетителите се изкачват до своеобразната наблюдателна площадка. Общата височина на конструкцията е 9.7 метра.

На площадката се събират 10 - 12 души. Масата на това произведение на изкуството е 12 тона. За изготвянето на проекта са били необходими шест месеца. Сега обаче, той е една от атракциите на биеналето.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Работник

    19 0 Отговор
    Така като гледам май има нужда от моята подкрепа изотзад :)
  • 3 PlimP

    1 0 Отговор
    2, подкрепяш Узад, аз ще и дам лОнгОри малко отпред
  • 4 PlimP

    0 0 Отговор
    2, подкрепяш Узад, аз ще и дам лОнгОри малко отпред