Last news in Fakti

28 Март, 2018 17:07 4 764 2

Сгъваеми смартфони! Това ли е бъдещето?

  • смартфони-
  • гъвкав дисплей

Миналата година корейците от Samsung показаха прототипи на сгъваеми смартфони, като веднага след корейците това направиха и специалистите от Lenovo. LG пък вече са готови с иновационни гъвкави OLED панели.

Последните най-вероятно ще се появят в бъдещите "ябълкови" смартфони. За последното говорят слуховете, че от Apple вече са сключили сделка с LG за доставка на гъвкави дисплеи.

Те ще им послужат за нов телефон, който ще може след разгъването си да се превърне в таблет. Все още обаче, никоя от големите компании не се осмелява да пусне подобно устройство, макар че и корейците, и американците са почти готови с такива.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ай фон грамофон

    26 5 Отговор
    Американците още не са получили от корейците LG дисплеите, обаче били почти готови ??
    Тая нахапана ябълка е вече в категория ретро фешън, при магнетофоните и касетофоните. Хич не ги присламчвайте към иновативните азиатски тигрета.
  • 2 фючър

    16 2 Отговор
    Не бъдещето е чип в тиквата за да получавате команди отвсякъде и ако не слушате лесно да ви приключват !