Last news in Fakti

10 Април, 2018 11:56 1 834 1

Apple представи червени iPhone 8 и 8 Plus

  • iphone 8-
  • iphone 8 plus-
  • red special edition

Компанията Apple представи нова модификация на iPhone 8 и iPhone 8 Plus, която е решена в червен цвят. Новата серия е именувана като RED Special Edition и ще бъде пусната на пазара в ограничена серия. Част от събраните средства от продажбата на червените смартфони ще отиде в глобалния фонд за борба с болестта СПИН.

Червените iPhone 8 и iPhone 8 Plus ще се продават с базова цена от $699 от 10 до 13 април. За допълнителни $99 се предлага и калъф RED iPhone X Leather Folio. Компанията сътрудничи с глобалния фонд за борба със СПИН от 2006 година, като до днес чрез проекта RED Special Edition, от Apple са дарили над $160 млн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимо

    0 7 Отговор
    Е,и...??? Какво от това? Кой го бърка и какво му пречи?