Last news in Fakti

11 Май, 2018 13:24 10 529 4

Евтин портативен преводач

  • xiaomi-
  • konjac ai translator-
  • преводач
Евтин портативен преводач - 1

Компанията Xiaomi представи портативен преводач, който се нарича Xiaomi Konjac AI Translator. Джаджата се отличава със стилен дизайн, компактни размери и превежда в реално време. Цената на иновацията е $47.

Евтин портативен преводач

За съжаление българският език не влиза в арсенала на Xiaomi Konjac AI Translator. Той може да превежда от 14 най-разпространени езика, сред които са английски, немски, португалски, испански, френски, руски и др.

Евтин портативен преводач

За да работи Xiaomi Konjac AI Translator се нуждае от постоянна връзка с интернет. Освен функцията преводач, джаджата разполага с още 47 функции, сред които Mp3 плеър, прогноза за времето, новини и т.н.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    7 2 Отговор
    Много скоро няма да е необходимо да се учат чужди езици и преводачите ще останат без работа.

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    То това го има във всеки по-нов телефон с андроид ! Казва се Гугъл Транслейтър и превежда не от 14 , ами четирийсетина езика , включително и български ! И можеш да си изтеглиш и офлайн речници и то безплатно , така че не ти трябва и интернет постоянно !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.