Last news in Fakti

17 Юли, 2018 11:39 4 819 0

Човек амфибия или подводен "джет пак"

  • джет пак-
  • подводна раница-
  • cuda
Човек амфибия или подводен "джет пак" - 1
Студентът Арчи Браян отдавна мечтае да се движи във водата със скоростта на нейните обитатели. Подводните раници съществуват от доста време, но според Браян те са или много тежки, или пък не разполагат с нужната мощ за оптимална скорост под вода. Така той конструира свой собствен джет пак.Човек амфибия или подводен "джет пак"

Устройството е оборудвано с нов тип двигател, който Арчи вече е патентовал. Той държи детайлите в тайна, но казва, че иновацията е съставено от 45 елемента, които са направени на 3D принтер. Двигателят е от карбонови сплави и също е напечатан на 3D пирнтер от фирмата Amsterdams 3D Hubs. Подводната раница, която се нарича Cuda, се управлява с джойстик в ръката. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА