Last news in Fakti

28 Ноември, 2018 10:04 27 815 32

Дупка в дисплея на новия Huawei

  • huawei-
  • смартфон-
  • дисплей
Дупка в дисплея на новия Huawei - 1

Агресивният стремеж на Huawei да стане водещ доставчик в световен мащаб продължава, тъй като компанията се стреми да съответства на всяка стъпка на сегашния лидер Samsung. Серията Mate 20 на компанията е най-прекият конкурент на Samsung Galaxy Note9, а Huawei се опитва да победи Samsung, като официално потвърди, че ще пусне смартфон с дисплей Infinity-O през декември.

Само няколко седмици, след като Samsung представи няколко дисплея, върху които работи, Huawei изглежда, че ще използва един от тези дисплеи за нов смартфон. Смартфонът, за който се говори, може би ще бъде наречен Nova 3S и ще бъде сред първите устройства, предлагащи този вид технология на дисплея.

През тази година се видяха различни тенденции на мобилните телефони, които имат високо съотношение "екран към тяло" и редица устройства, които вървят абсолютно без рамки. В съответствие с тази тенденция, Samsung наскоро представи дизайна на дисплея, който има три вида notch.

Потвърждението идва под формата на изображение от тийзър, публикувано в един от акаунтите на Huawei в Weibo и показва контурите на смартфон с дупка в горния ляв ъгъл на екрана.

Дупка в дисплея на новия Huawei

Този дизайн изглежда много подобен на Galaxy A8, който ще има същия прорез на екрана, за да позиционира selfi камерата на устройството, в съответствие с различните информации. Досега Samsung винаги е оставал без отрязъци за дисплея си, така че ще бъде интересно да се види как компанията ще продължи от тук нататък.

Вече видяхме производителите на мобилни устройства да използват различни видове дисплеи на своите смартфони. Oppo F9, Vivo V11 и OnePlus 6T имат прорез за notch, наподобяващ капка вода, докато има и устройства с плъзгащ механизъм като Oppo Find X, Lenovo Z5 Pro, Huawei Magic 2 Slider и Xiaomi Mi Mix 3.

Ще бъде интересно да видим как обществеността реагира на този нов смартфон от Huawei, тъй като много хора чакат да видят нещо различно от познатия notch.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Qwerty

    60 16 Отговор
    Как лъжат хората с тия скъпи тлфни - ония ден си купих NOKIA2.1 за 209лв и е супер.
  • 2 нож

    67 8 Отговор
    дупка в дисплея - дупка в джоба и накрая дупка от Магнум :D:D:D
  • 3 Haha

    18 143 Отговор
    Самсунг са си лидер в производството на телефони и друга техника тея китайски хавайки и след 50 години няма да са на тяхното ниво хайде да не се лъжем

    Коментиран от #10

  • 4 сектант

    13 143 Отговор
    ако ще с 8 дисплея да е, не може да бие айфона по скорост и батерия

    Коментиран от #11, #16, #22

  • 5 До сектант

    123 9 Отговор
    Сега влезни в Интернет прочети малко за Mate 20 Pro(Скорост и батерия). Върни си парите от айфона дето си продал голфа за него, не си купувай huwaei също защото явно не разбираш и пари за технологии не ти трябват. Купи Нокия с фенерче, върни голфа и не се бутай из градски улици защото съм убеден че с това мислене населяваш грешен пощенски код и започва да копаш че да избутаме икономиката барем децата получат образование.

    Коментиран от #19, #27

  • 6 гхйгфх

    33 4 Отговор
    Навремето на тия дупки им викахме изгорели пиксели :)
  • 7 ЖПеец

    3 16 Отговор
    Чичко Тръмп кто се събуди кисел и реши,че някой от Китай е виновен и с Huawei е до тука.Както стана ZTE.Впрочем нелоши телефони бяха.
  • 8 mediator37

    37 3 Отговор
    Който подценява китайците дълбоко греши. Китайският пазар от години насам е определящ за световните тенденции при смартфоните и потребностите на клиента. Една от причините да станат "по-дебели" е изискването на китайския пазар батерията да издържа два и повече дни.
  • 9 299

    12 1 Отговор
    Може би това е дупка за закачане на ключодържател?
  • 10 Ах Ах

    34 0 Отговор

    До коментар #3 от "Haha":

    Така се пишеше преди време за корейските самсунги.Тогава Японската електроника беше водеща, а при телефоните Нокия и др.Всяко нещо с времето си.А времето на китайската електроника вече е дошло.Само слепците не го виждат.
  • 11 сико

    17 2 Отговор

    До коментар #4 от "сектант":

    ти си от ония големите телефонни разбирачи виждам... дето като идат да си платят сметката си казват адреса

    Коментиран от #21

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Дупкопълнача

    17 1 Отговор
    Дупка е това на задника на автора. Това на смартфона е отвор.
  • 14 Розаизабел

    24 3 Отговор
    Докато не сте имали huawei, изобщо не не знаете за какво става въпрос! А тия с iPhone са супер смешни. Всички телефони с андроид орео са на светлинни години преди най скъпите версии на iPhone. По принцип те са най - бързите спрямо другите iPhone... Но, не и спрямо андроид. Това което е новия iPhone сега, андроид го предлагаше още с версията marshmallow и nougat! Да не коментирам камерите, че просто ми е супер смешно как ще се изръсиш за супер скъп телефон дето камерата му е като на обикновените 😉
  • 15 #huaweiforever

    26 3 Отговор
    Само да ви кажа, че HUAWEI е най-добрата марка мобилни устройства. Старият ми huawei (p8 lite) го счупих след втората му година. Колко падания имаше, даже колело мина върхо него. Нищо. Сега съм с p20 lite и съм супер доволен. Батерията държи, снима супер и не забива. Един приятел си опусна самсунга на пода. Телефона пада по дисплей, идва на другия ден и повече от половината тъч е черен. И също. Това че самсунг има повече модели, не значи че побеждава по качество.
  • 16 Ранко

    13 3 Отговор

    До коментар #4 от "сектант":

    Моля ти се не ми ги хвали тия боклуци дето всяка година пробутват едни и същи неща на много по високи цени кат си apple фен земи си айфона и си трай там щото явно нищо не разбираш
  • 17 rilski

    22 4 Отговор
    HUAWEI P20 pro е най добрия телефон който съм имал.
  • 18 Мислещ

    3 4 Отговор
    Идиокрацията настъпи. Едно време мъртвите пиксели бяха дефект, сега са "иновация"
  • 19 Ива

    16 5 Отговор

    До коментар #5 от "До сектант":

    Съгласна! Какво ми се кефят с тези таралясници Айфони. В момента Huawei телефоните са си супер. Аз съм с Huawei mate 20 lite и съм изключително много доволна, а да не говорим за новият Huawei. Huawei са за момента най - добрите телефони

    Коментиран от #20

  • 20 Мислещ

    6 5 Отговор

    До коментар #19 от "Ива":

    Е вие сте почти същите сектанти като i-овцете. Особено пък "lite" версиите им са тотално посредствени във всички аспекти.

    Коментиран от #24, #30

  • 21 Ааа

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "сико":

    А ти какво си казваш като си плащаш сметките?
  • 22 Techno

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "сектант":

    Отдавна са ги минали и по производителност а да не говорим за батерията новия И фон 2800 милиампера, П20 про 5000 два пъти по добра батерия

    Коментиран от #25

  • 23 Байо

    7 0 Отговор
    Хуавеи имаме 3 броя от 2 години. Сега съм с флагманчето на шиаоми и за тея пари е изтребител. Набират скорост и тази фирма. Да се знае!
  • 24 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Мислещ":

    и да те добавя, че и аз като всички захласнати по Хуйвей бях решил натам, но добре, че отидох в един магазин и подържах в ръка тея Мейт и Про и после и S9+ за да усетиш огромната разолика в качеството на материалите най-малко и удобството когато държиш единия и другия поне това се набива на първите секунди на очи.
  • 25 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Techno":

    ти като се увличаш по нещо чак по китайски послъгваш
    п20 про е с 4000 батерия,а не 5000 мампч
    и заради тая батерия тежи като тухла в ръката за разлика от самсунга 9+дето пак толкова издържа на всички тестове, но с 3300 батерия
  • 26 Alexfen

    2 1 Отговор
    За телевизори Самсунг ли говорите?
  • 27 Ала бала...

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "До сектант":

    Ти направо го съсипа....
  • 28 Пламен Иванов

    1 0 Отговор
    Не е важно колко е капацитета на батерията като милиамперчаса, а колко ток харчи. Аз съм с Моторола е4 плюс с капацитет 5000ah, но телефона на жена ми е Самсунг j7 с наполовина почти капацитет и държат еднакво! При все това че една жена човърка повече тела.
  • 29 ядосан

    2 1 Отговор
    Само като му чуеш името и до ..... там!!! No thanks .... се казва по фейсбукски!
  • 30 Ива

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Мислещ":

    Хехеее не ме карай да се смея. Карай си там с таралясника. Сравнявала съм Гакакси S8 и Huawei mate 20 lite и разликата е огромна. Кой каквото иска да мисли и говори Huawei си е номер 1 в момента
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 HUAWEI

    0 0 Отговор
    Samsung могат да правят само и единдтвено прахосмукачки докато HUAWEI само телефони и то много добри.