Last news in Fakti

8 Януари, 2019 14:10 3 302 17

$30 хил. за електрическия Harley-Davidson

  • harley-davidson-
  • livewire-
  • електрически мотоциклет
$30 хил. за електрическия Harley-Davidson - 1

Harley-Davidson оповести техническите характеристики и цената на дългоочаквания си първи електрически мотоциклет. От компанията не уточняват мощността на LiveWire, но твърдят, че ще ускорява от 0 до 97 км/ч за по-малко от 3.5 секунди, а автономният му пробег ще бъде 110 мили (177 км).

 хил. за електрическия Harley-Davidson

Всеки час зареждане от домашния контакт ще осигурява на електрическия Harley изминаването на 13 мили (21 км). За LiveWire ще се предлага и бързо зарядно, с което капацитетът на батерията ще се попълва за по-малко от час.

 хил. за електрическия Harley-Davidson

Мотоциклетът ще има 4.3-инчов сензорен дисплей. Фирмено приложение ще дава възможност на собственика да следи процеса на зареждане и наличието на зарядни станции в близост.

 хил. за електрическия Harley-Davidson

Цената на LiveWire започва от внушителните $29 799 (€26 026). Моделът вече може да се поръча в дилърските центрове на Harley-Davidson в Щатите, а първите готови мотоциклети ще бъдат доставени на собствениците наесен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аман от разбирачи

    11 6 Отговор
    Е добре де ами като си го купи един Тексаски каубой и тръгне през Необятната ПУСТОШ на родината си , където пътуваш цяла седмица от село до село , къде ще го включи кабела за зареждане ? Във Г*за си ли ?

    Коментиран от #2, #7

  • 2 Tribal

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Аман от разбирачи":

    С мотора дават и един гръмо-отвод!Като падне батерията ги вдигаш високо и чакаш да ги тресне светкавица
  • 3 Гост

    13 2 Отговор
    Колкото и да е бърз и пъргав, не е някак си типично Харли! За Харли очакваш, като завъртиш ключа да изреве, да заработи с онова типично боботене на V-twin и да вибрира целия мотор! И като напълниш резервоара и някоя и друга туба в дисагите и пътищата на Америка са твои!

    Коментиран от #14

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гост

    6 3 Отговор
    Толкова струва и едино ново силверадо с в8 двигател. Кой е луд да даде една чанта с пари за нещо, което няма дори звук? Като спре или като паркира как ще гъзарее? Нали боботенето е най-хубавото нещо на глолемите чопъри и нискооборотните в2 двигатели.
  • 6 Зорлем

    6 4 Отговор
    Щом е Харли и 300 хил. да му поискат ще ги получат. Все пак става дума за "моден аксесоар", а не за мотор.
  • 7 гост

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "Аман от разбирачи":

    След 1-2 години като обявят , че се продава два пъти повече от бензиновия , ти ще си включиш ли кабела там където препоръчваш ?? Или имаш нужда от нещо по-дебело от кабел ?? !!

    Коментиран от #8, #10

  • 8 Зорлем

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Абе аз например Zero Motorcycles ги дебна вече 10-ина години и все си стоят скъпи (над 10к долара за офроуд варианта) и не особено практични (под 100км преход и над 130кг собствено тегло), но щом си рекъл, че след "1-2 години" всичко ще е "ток и жица", така да бъде.
  • 9 Електрошок

    0 1 Отговор
    Изглежда добре.Ако бях по-млад щях да почна да спестявам.
  • 10 Ако искат и утре да обявят 99% дискаунт

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    На това , НЕ МИ ДРЕМЕ !
  • 11 Стефан Стамболов

    4 0 Отговор
    Това не е Харли Дейвидсън!!!!! Няма ли го онзи патентован звук на V- Twin stroke engine, хрома и никела, миризмата на бензин, кожа, гума и нагорещен метал, не ми го хвали!

    Коментиран от #12

  • 12 гост

    1 4 Отговор

    До коментар #11 от "Стефан Стамболов":

    Ами за твое съжаление , приказки на пенсионер , с които 90% от сегашните тинерджъри ще умрат от смях , а купувачите на това ще са те , а не твоите набори !!!

    Коментиран от #13, #15, #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Стефан Стамболов

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Между другото, звукът е патентован! А с това електрическо ла..о, как ще го докарат? Ауспусите Vance and Hines, Cobra и Viper са уникални!
  • 15 Стефан Стамболов

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Представям си как някой брадат и татуиран рокер ще седне на това нещо, (или по- точно, изобщо не мога да си го представя)! Това е някаква подигравка!
  • 16 Зорлем

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Според някои апокалиптични анализи сегашните млади поколения (разните му там "милениъли") ще се първите от доста време насам в човешката история, които ще живеят по-зле, отколкото родителите си, и ще имат по-малко свободни доходи за играчки като Харли. Демек, тийнейджърите може и много да се радват на "дисплейчетата", но да нямат пари да си ги купят, та Харли да трябва да продължат да коткат "пенсионерите". Странно и непостоянно животно е това бъдещето, а?
  • 17 Marlboro man

    2 0 Отговор
    Май... Дойде времето, когато... Ще обърнем Харлитата на прахосмукачки, а с прахосмукачките ще излизаме по пътищата!!!! Сбъркан свят!!! Види му се края!