Last news in Fakti

1 Март, 2019 17:00 2 299 1

Хем батерия, хем запалка

  • dualfuel-
  • запалка-
  • външна батерия

DualFuel е външна батерия с формата на запалка Zippo. От долната страна на джаджата има класически USB-порт от съвременния Type-C, от който може да се зарежда смартфон, умен часовник или безжични слушалки.

В горната част има капаче, под което е скрита запалката. Тя работи без пламък, а с нагревател, с който трудно ще се разпали огън, но върши работа за цигари.

Капацитетът на батерията е 1 250 mAh. Това е достатъчно да се удължи работата на телефона, но не и за сериозно зареждане. Идеята е била да се създаде универсално и компактно устройство, което може да се носи в джоба. Цената е $49 (€43).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СмотанЯа

    0 0 Отговор
    Това ми напомня на един виц. Как се казва на сръбски пуша електронна цигара - сецкам водомера.