Last news in Fakti

11 Август, 2012 11:00 2 168 0

Киносалон в стил Батман

  • батман-
  • черният рицар: възраждане-
  • киносалон

 

В чест на новата кино лента "Черният рицар: Възраждане" в Британска Колумбия започва строеж на екстравагантен киносалон, който ще наподобява на бещерата на Батман. Сумата, предвидена за инвестицията, е близо два млн. щатски долара.
 
Според предварителните планове тематичното кино ще бъде завършено през ноември. Акценти в интериора ще напомнят на Готам сити. Планира се в тайна стая, скрита зад един от декоративните шкафове, да бъде паркиран и истински батмобил.
 
Креслата няма да са много и ще са предназначени само за отбрана публика. Тя ще може да се наслаждава на подвизите на човека прилеп на високотехнологичен 180 инчов екран. В киносалона ще има и камина, която също ще е в познатия бат-стил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА