Last news in Fakti

21 Април, 2020 12:14 2 688 7

Свършва ли кризата? Volkswagen постепенно се изправя на крака

  • volkswagen-
  • пандемия
Свършва ли кризата? Volkswagen постепенно се изправя на крака - 1

Предстои заводите на марката Volkswagen да възобновят поетапно своето производство. Първи през седмицата ще възобновят работата си производствените мощности в Цвикау (Германия) и Братислава (Словакия). Останалите предприятия в Германия, както и в Португалия, Испания, Русия и САЩ, следва да възобновят производството през следващата седмица, започваща от 27 април.

Впоследствие, през месец май, производството ще бъде възобновено последователно в заводите на марката в Южна Африка, Аржентина, Бразилия и Мексико. Ралф Брандщетер, главен изпълнителен директор на марката Volkswagen, отбеляза - "С решенията на федералната власт и правителствата на отделните провинции в Германия, както и на отпускането на ограниченията в други европейски държави, се създават условия за постепенното възобновяване на производството.

Свършва ли кризата? Volkswagen постепенно се изправя на крака

Volkswagen се подготвя интензивно за предприемането на стъпки в тази насока през последните три седмици. В допълнение към разработката на изчерпателен списък от мерки за опазване здравето на нашите служители, ние бележим напредък и във възстановяването на нашите вериги за доставки на части и компоненти от нашите партньори."

На тази основа заводите на Volkswagen в Германия започват работа със съкратено работно време. В същото време броят на служителите, засегнати от производствения цикъл със съкратено работно време, ще бъде последователно намаляван съобразно процеса на възобновяване на производството.

Свършва ли кризата? Volkswagen постепенно се изправя на крака


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ралф

    14 3 Отговор
    Германците ще се оправят първи, трябва да се държим за тях, а не за американци или руснаци

    Коментиран от #3

  • 2 ЕЕЕ

    12 0 Отговор
    това,че отварят заводи,не значи че ще има кой да прави поръчки като преди така,че това за сега е запазване на работните места,не излизане от кризата...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Руските ХХХ агитатори да мълчат

    4 3 Отговор
    Истината казва Коментатор 1.: България е в Европа - не в Азия и не в Америка;

    те нека си спорят и воюват - ние трябва да сме първи приятели с първите от нашия континент - Германия!!!

    Българин = Булг-Ариан (Ариец!) както Немец = Arian (Ариец отново!) - общи корени имаме двата народа ...

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Аз ако знам

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Руските ХХХ агитатори да мълчат":

    Че имам общи корени със тия швестери ще се обеся
  • 7 КРАЯ ДОЙДЕ

    1 1 Отговор
    СВЪРШИ СЕ С БУТАЛАТА И МОТОВИЛКИТЕ -- ЗАВИНАГИ !