Last news in Fakti

24 Април, 2020 12:33 1 707 2

Българското "Truck Expo 2020" се отлага

  • truck expo

Поради усложнената обстановка с разпространението на корона вирус (COVID-19) и наложената забрана за провеждане на масови мероприятия на територията на страната, Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), отлага провеждането на Truck Expo 2020 на обявените дати 11 – 13 юни 2020 година. По този начин ААП изпълнява превантивните мерки на Министерски съвет и на Националния щаб за борба с корона вируса.

От ААП заявяват още: "Напомняме, че очаквахме на изложението да присъстват над 10 000 изложители и посетители, които ние не бихме искали да излагаме на риск. За нас, като организатор на Truck Expo, здравето и безопасността на всички участници и партньори, посетители и служители е основен приоритет. Новите дати за провеждане на изложението са от 10 до 12 юни 2021 година в Международен панаир - Пловдив."


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 criminal

    5 2 Отговор
    Е чак до юни ли мислят тея от олигофренския щаб да я караме тъй ?????
  • 2 Тази година много неща се отлагат

    2 2 Отговор
    бочко и той отлага заминаването си