18 Май, 2020 14:39 7 261 9

Ново 20: Премиум тротинетки

  • ел. тротинетка-
  • ducatti
Ново 20: Премиум тротинетки - 1

Марката Ducati навлиза на пазара на електрическите тротинетки с първия модел, позициониран в новия сегмент премиум. Италианската компания реши да влезе в този нов за нея сектор и да продава сгъваеми електрически скутери, но позиционирани над конвенционалните. Линията ще се нарича Ducati Urban e-Mobility.

В същото време обаче Ducati няма сами да правят тротинетките. Те са сключили договор за партньорство с фирмата MT Distribution, която ще ги прави за италианците. Още през тази година се очаква да се появят няколко от новите версии, като сред тях ще има не само градски версии, но и офроуд варианти.

Ново 20: Премиум тротинетки

Към момента има информация само за два модела. Ducati Scrambler Cross-E ще получи дебели гуми, 375 ватчасова батерия и 500-ватов мотор (0,68 к.с.). Италианците твърдят, че батерията трябва да е достатъчна за 30-35 км. Освен това скутерът ще получи дискови спирачки и фар.

Вторият модел, наречен Pro II, ще бъде малко по-опростен и ще може да измине 25-30 километра с едно зареждане. Колко ще струват новите електрически тротинетки, все още не е съобщено. Официалното им представяне ще се проведе в края на юни, като цените ще станат ясни тогава.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опорна точка

    9 2 Отговор
    А марката Иж кога ще направи тротОнеДка ? Кога !?

    Коментиран от #7, #8

  • 2 "ОРЛАНДОВЦИ"

    3 0 Отговор
    И НИЕ ЩЕ ПРАВИМ-И БЪР3А АЛЕЯ ДО ТАМ..
  • 3 куку руку ку

    16 1 Отговор
    Значи, купуват си йофтини тротинетки, украсяват ги в тяхното черно-червено, залепят името си и... цената до небесата.
  • 4 хей

    2 0 Отговор
    Много готини бе .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Алфа Ромео

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "опорна точка":

    ИЖ не могат да си свалят толкова нивото че да правят тротинетки.
  • 8 55555

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "опорна точка":

    Тротинетката на Иж ще тежи поне 150кг, а батериите ще си ги тегли в двуосно ремарке.
  • 9 type-R

    1 0 Отговор
    Онази вечер замалко да нацепя цяла групичка от тия. Карат в средата на кръстовището, облечени в черно, с качулки на главите даже! Невидими като нинджи и прости като камикадзета......