Last news in Fakti

3 Юни, 2020 11:25 3 929 9

Apple затваря американските си магазини

  • apple-
  • магазини-
  • сащ
Apple затваря американските си магазини - 1

За да защити служителите си от насилието, Apple реши временно да затвори някои от своите обекти. Тези магазини бяха отворени едва наскоро, след като бяха затворени заради пандемията от коронавирус. Разграбените магазини на Apple са с местоположения в Портланд, Филаделфия, Бруклин, Солт Лейк Сити, Лос Анджелис, Чарлстън, Вашингтон, D.C., Скотсдейл и Сан Франциско. Някои от обектите са силно повредени и затворени за неопределено време, докато други ще отворят отново в понеделник. Apple днес пусна изявление, което гласи: „Имайки предвид здравето и безопасността на нашите екипи, ние взехме решение да запазим редица магазини в САЩ в неделя.“

Това, което грабителите вероятно не знаят, е, че айфоните, които крадат от разграбените магазини, няма да работят. От 2016 г. демо iPhone на конкретен Apple Store не работят, ако бъдат премахнати от този магазин. В последната ситуация тези демо единици са свързани с опцията „Find My iPhone“.

Apple затваря американските си магазини

От 271 американски магазина на САЩ, 140 магазина бяха отворени през последните няколко седмици. Не е ясно дали насилието ще забави повторното отваряне на останалите 131 места. Шефът на търговията на дребно на Apple Deirdre O'Brien каза по-рано този месец, че "Новият ни протокол за социални разстояния позволява ограничен брой посетители в магазина наведнъж, така че може да има забавяне при влизането на клиенти. Препоръчваме, където е възможно, клиентите да пазаруват онлайн с безконтактна доставка или вземане от магазина. "

Apple затваря американските си магазини

О'Брайън съобщава: „Във всеки магазин ние сме се фокусирали върху ограничаването на натовареността и предоставянето на много място на всички. Също така предприемаме някои допълнителни мерки на повечето места. Маските за лице ще бъдат необходими за всички наши екипи и клиенти и ние ще ги предоставим, за тези които не носят свои."

Поради пандемията COVID-19, фискалното трето тримесечие за Apple изглеждаше мрачно дори преди протестите, което принуди компанията да затвори повечето американски магазини на Apple днес, а магазините с големи щети ще бъдат затворени за известно време.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахаха

    7 4 Отговор
    Няколко тухли по витрината бързо ги отварят.
  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    11 9 Отговор
    И без това няма желаещи да купят тези прехвалени и много надценени iShit...

    Коментиран от #4

  • 3 СССРБарета

    12 4 Отговор
    Краварника нали не крадяха бе! Така се случва в най-корумпираните и тоталитарни държави като сащ!

    Коментиран от #5, #7

  • 4 смеем ти се

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ":

    Няма желаещи, ама всички там грабят, а не в магазина на Хуавей, Самсунк, ГолдСтар, ЖВЦ или друга куче-марка телефони.
  • 5 Смешник

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "СССРБарета":

    Защо не имигрираш при рашките? И си смени спестяванията в рубли...
  • 6 Този

    4 5 Отговор
    1. iPhоnе 11 - 19.5 млн.
    2. Sаmsung Gаlаxy А51 - 6.8 млн.
    3. Xiаоmi Rеdmi Nоtе 8 - 6.6 млн.
    4. Xiаоmi Rеdmi Nоtе 8 Prо - 6.1 млн.
    5. iPhоnе XR - 4.7 млн.
    6. iPhоnе 11 Prо Mаx - 4.2 млн.
    7. Sаmsung Gаlаxy А10s - 3.9 млн.
    8. iPhоnе 11 Prо - 3.8 млн.
    9. Sаmsung Gаlаxy S20+ 5G - 3.5 млн.
    10. Sаmsung Gаlаxy А30s - 3.4 млн.

    Това са продажбите за първото тримесечие.

    На първо място Iphone за 700 долара, На второ някакъв боклук за има няма 100 долара. Да не говорим за така наречените флагмани, че там вече става трагично

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ...

    1 4 Отговор

    До коментар #6 от "Този":

    То излиза , че боклука е продал повече бройки по тази статистика. ios има доста повече ограничения от андроид...да не коментирам форсирани ъпдейти за underclocking! Не мерси
  • 9 Bmw

    5 0 Отговор
    И макдоналдс е продал милиони хамбургери, ама там ли е най-хубавата храна на света!