Last news in Fakti

26 Февруари, 2021 12:04 4 830 8

Всъщност, може да откраднете емблемата на Rolls Royce (ВИДЕО)

  • rolls-royce-
  • phantom-
  • wraith-
  • tiktok

Нещата във видеото не се случват точно по план

Всъщност, може да откраднете емблемата на Rolls Royce (ВИДЕО) - 1
Снимка: Rolls Royce

Най-вероятно сте запознати с една от многото екстри на Rolls Royce, която включва автоматично прибиране на емблемата при опит за кражба. Ако потърсите в интернет има редица видеа, които демонстрират точно това, но да си признаем за първи път виждаме неуспешно такова.

Разглеждайки TikTok, попаднахме на видео което по план трябва да покаже, че няма как да откраднете лъскавата емблема на луксозния автомобил. Мъжът, чието лице е скрито, демонстрира как емблемата трябва да се прибере след като той я грабва, но вместо това тя пада на земята, а основата ѝ се огъва и остава в колата.

Съдейки по тениската на мъжа, то най-вероятно той работи в представителство на Rolls Royce, където се развива и действието. Не можем да сме сигурни дали това е така, но най-вероятно ремонта на счупената емблема ще му струва поне няколко заплати, а може би и работата му. Вижте видеото.

@we33three

Can you steal the spirit of ecstasy from a Rolls Royce? ##yes ##fyp ##rollsroyce ##RR ##phantom ##ghost ##oopsie

♬ original sound - Billy


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никой

    27 2 Отговор
    Мит подхранван и от медиите. Емблемата се прибира по регулационни причини ако удариш пешеходец или някой падне върху капака. Няма нищо общо с крадци и т.н.

    Коментиран от #3

  • 2 Да бе да

    8 0 Отговор
    Това за раздел "Технологии" ли е ?

    Коментиран от #5

  • 3 447

    18 0 Отговор

    До коментар #1 от "Никой":

    Абсолютно си прав. Още повече, че при заключване на автомобила, емблемата автоматично се прибира. Едва ли някой ще краде емблемата на RR докато е спрял на светофар.
  • 4 Алфа Чакал

    10 1 Отговор
    Ако я хванеш с водопроводния ключ ,тогава няма да де прибере.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Тихо

    5 0 Отговор
    Добре де,а за какво ти е тая емблема,освен да си я завреш в г.за?

    Коментиран от #7, #8

  • 7 сър Чобан

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тихо":

    знайш ли колко шик стои тая емблема на кадета
  • 8 Петров

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Тихо":

    Хората имат различни фетиши. На мене за 10 дни ми откраднаха двата мерника от предните капаци на колите. Сега съм слижил камери и мисля да разбера, дали лесно мога да ги завра някъде.