Last news in Fakti

16 Март, 2021 13:00 3 198 3

BMW показа новата версия на iDrive

  • bmw-
  • idrive-
  • i4

Системата ще се появи в следващите модели на марката

BMW показа новата версия на iDrive - 1
Снимки: BMW

В края на миналата година от BMW официално представиха BMW iX, като заедно с него загатнаха и за появата на ново поколение iDrive система и нейната осма версия. Ето че няколко месеца по-късно, вече можем да видим iDrive 8 и знаем повече подробности за него.

Външно може да познаете новата система по двата извити екрана, подобни на тези при Mercedes. Те са с големина от 12.3 инча пред водача и 14.9 инча, помещаващ инфотеймънт системата.

Според германската компания, водачът може да разпознае новата система и по поздрава при запалването на автомобила, както и по футуристичните форми и цветове. Дисплеите предлагат различни изгледи, като са разделени на три основни части. В зависимост от режима в който шофирате и настроението в което сте, може да избирате различен изглед за дисплея пред вас.

С въвеждането на BMW ID, всеки водач може да направи собствен профил с различни настройки и информация за себе си. Нова функция позволява заключването на профила със специален код и той да бъде достъпен само след въвеждането му.

Друго с което от германската компания се хвалят е асистента, който вече може да разпознава все повече команди и разширява значително функционалността си. Според BMW, гласовият асистент ще се адаптира към водача, неговите навици и предпочитания, като дори може да разпознава различни гласове.

Очаква се да видим новата система първо при модела iX, а след това да бъде последван от новото i4, което както ви информирахме по-рано ще дебютира в онлайн премиера утре.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    5 4 Отговор
    на новата електрическа Дачия интериорa ми е някакси по-интуитивен

  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 4 Отговор
    БМВ-бе до Модели 1800,2000 ,2002 ...всичко друго не струва!

    Коментиран от #3

  • 3 S Class

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Всяка кола е по-добре от тесла