Last news in Fakti

14 Април, 2021 16:18 1 743 4

LG и Magna ще помагат на Apple за бъдещ автомобил

  • lg-
  • apple-
  • magna

Трите компании ще си сътрудничат в проект за превозно средство на ток

LG и Magna ще помагат на Apple за бъдещ автомобил - 1

Две от най-големите компании в своите сфери, LG и Magna, сключиха договор за сътрудничество, а според различни източници, то е породено и ще бъде съпроводено от подписване на общ договор с Apple за произвеждането на първия електромобил на американската компания.

LG има предишна връзка с компанията от Купертино, като през годините е снабдявала Apple най-вече с дисплеи за техните устройства, а сега изглежда че двата бранда ще си сътрудничат и при направата на автомобил. Това не е никак изненадващо, тъй като както скоро ви информирахме, корейската компания оставя настрана бизнеса си с телефони и ще се фокусира върху други неща.

От друга страна Magna снабдява едни от най-големите автомобилни производители и техни технологии могат да бъдат намерени при BMW, Mercedes, Land Rover, Jaguar и други. LG и Magna най-вероятно ще участват в разработването на батериите и електромоторите за новия автомобил на Apple, но все още от американската компания не са потвърдили нищо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хокото

    3 0 Отговор
    LGто са голяма работа каквото съм ползвал е без проблеми.Чакам тойота да пуснат електричката или водородната и скачам
  • 2 Защо ще чакаш

    2 2 Отговор
    Скачай в един Мирай и си карай радостно по цял ден. Точно един ден се, докато свърши водородът, а после ще стои като паметник пред вас, защото в България няма къде да заредиш.

    Коментиран от #3

  • 3 Тойчо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Защо ще чакаш":

    То не само водород няма в България. Много неща няма. Интересно ми е ти къде видя Мирай в България да продават ?!?!

    Коментиран от #4

  • 4 То и електромобили не продават

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тойчо":

    Но както виждаш ги карат, включително Тесла която дори няма представителство наблизо. Но електромобила въпреки предизвикателствата поне има къде да го заредиш, докато при водородните, дори да си внесеш такъв автомобил отвън, няма къде да го зареждаш, по-бавен е от бензинов автомобил, а цената за изминаване на километър е поне двойно повече отколкото да караш на бензин. Няма никаква причина заради която да го избереш.