Last news in Fakti

21 Януари, 2013 12:30 2 323 0

Opera представи нов мобилен браузър

  • opera-
  • ice

 

Норвежците от Opera официално представиха своя най-нов продукт Opera Ice, който представлява нов браузер, специално пригоден за смартфони, таблети и всякакви подобни мобилни устройства. Интересното е, че Opera Ice може да работи и с мобилните устройства на Apple.
 
Според специалисти новия браузер е с футуристичен дизайн, като в него се откриват някои сходства със Safari на Apple и Chrome на Google. Основен акцент при представянето на Opera Ice е отделен на минимализирането на т.нар. URL лента. Opera Ice обаче няма за цел да измести досегашния Opera Mini.
 
Компанията разработва версията Ice, с цел да издържи на бързо променящия се пазар на мобилни устройства. Opera Ice ще се появи на пазара в началото на следващия месец, а малко по-късно ще бъде пуснат и десктоп версия на интернет браузъра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА